Geniet van de magie van het seizoen met onze voortreffelijke 5-gangenmenu's voor Kerstmis en Oudejaarsavond, zorgvuldig samengesteld om uw smaakpapillen te betoveren en uw feestelijke vieringen naar een hoger niveau te tillen. Elke gang is een kunstwerk van chef-kok Alexandre Binard en zijn team, waarbij de schoonheid van elk ingrediënt wordt getoond om een onvergetelijke eetervaring te creëren.

Ons kerst- en oudejaarsmenu is een culinair meesterwerk, ontworpen om dierbare momenten te creëren en een gevoel van samenhorigheid en feest te bevorderen. Kom samen met uw dierbaren en geniet van de magie van de feestdagen bij elke voortreffelijke hap. Proost op een seizoen vol vreugde, warmte en culinair genot!

De diners zijn alleen op reservering! Reserveringen kunnen pas definitief worden gemaakt na voorafbetaling van het menu.
Wenst u te reserveren of heeft u vragen over ons menu, neem dan contact met ons op per e-mail, Morningstar@leboisdebruges.be of bel ons op +32 50 33 33 64 (vraag naar Long of Alexandre).

Wij verwelkomen u graag met kerst- en oudejaarsavond in Hotel L e Bois de Bruges.